Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Bρείτε μας και εδώ:

oinousses facebook oinousses twitter Oinousses on google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Ευχαριστίες Στέφανου Βογιατζή-Δημάρχου Οινουσσών

Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες,
Θα ήθελα σήμερα να σας απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμό και να σας ευχαριστήσω όλους. Όλοι απ’τον πιό μικρό ως τον πιό μεγάλο έχετε συμβάλει σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Έχετε όλοι, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που επισημοποιήθηκε χτες και σας ευχαριστώ. Αλλά αρκετά για το χτες. Εμάς μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον.
Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη επαφών και προετοιμασιών γιατη θητεία μας που ξεκινάει στο τέλος του καλοκαιριού. Θα μας δείτε σύντομα στη γειτονιά σας. Τούτη τη φορά όμως όχι για να ζητήσουμε τη στήριξη σας αλλά για να προσφέρουμε τη στήριξη μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Θα ήθελα σήμερα, την επομένη των εκλογών, να επαναλάβω αυτό που και τη 16η Μαΐου είπα δημόσια και εννοώ. Απλώνουμε χέρι φιλίας σε όλους τους Αιγνουσσιώτες είτε μας τίμησαν χτες στη κάλπη είτε είχαν άλλη προτίμηση. Τους καλούμε να συμπορευτούμε και να συνδημιουργήσουμε, όλοι μαζί, μιά Εγνούσα Ενωμένη για το καλό και τη πρόοδο αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.
Στέφανος Βογιατζής

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *