Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Bρείτε μας και εδώ:

oinousses facebook oinousses twitter Oinousses on google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
         Μετά από πολύ και ώριμη σκέψη και σε συνεργασία με ανθρώπους που αγαπούν το τόπο αλλά και αφουγκράζοντας τις ανάγκες των δημοτών και του νησιού, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την «Εγνούσα Ενωμένη» και να διεκδικήσουμε το πηδάλιο της τοπικής αυτοδιοίκησης του αγαπημένου μας νησιού.

         Οι υποψήφιοι στην «Εγνούσα Ενωμένη» επιλέχθηκαν με κύρια κριτήρια γιατί αγαπούν το τόπο και θέλουν να προσφέρουν. Είναι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα μορφωτικά επίπεδα. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην εντοπιότητα χωρίς να παραλείψουμε να υπάρχουν εκπρόσωποι των Αιγνουσιωτών που διαμένουν αλλού. Θέλουμε να ακούγονται όλες οι φωνές από όπου και όσο μακριά κι αν προέρχονται.
         Αυτές οι εκλογές δεν είναι «Εμείς» και «Εκείνοι» δεν είναι «από δω» και στην «αντίπερα όχθη» . Είμαστε όλοι στην ίδια παραλία της Αιγνούσας και κοιτάζουμε απλά ποιός μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο τόπο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.  Πιστεύουμε στη σοφία του λαού και στο Δημοκρατικό πολίτευμα. Σεβόμαστε όλες τις απόψεις και θέλουμε όλοι να συμμετέχουν στο όραμα για μια Αιγνούσα που αγκαλιάζει όλα της τα παιδιά, που είναι φιλόξενη, που είναι καθαρή και σέβεται τους επισκέπτες της. Με ένα Δήμο προσιτό και φιλικό, που να καταλαβαίνει τα προβλήματα των Δημοτών και τις ανάγκες του τόπου. Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που να έχει όρεξη για δουλειά και στόχους. Κανένας δε περισσεύει σε αυτή τη προσπάθεια.
         Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι. Η ιδιαιτερότητα του νησιού και τα καθημερινά προβλήματα των μονίμων κατοίκων, το γεγονός ότι υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα που επιδεινώνεται, το ότι η επιβίωση στο νησί γίνεται ολοένα δυσκολότερη και η κρατική αρωγή σχεδόν ανύπαρκτη καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να ληφθούν μέτρα ΤΩΡΑ, πριν φθάσει το νησί σε κατάσταση μη αναστρέψιμη.
         Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται. Έχουμε τους συνδέσμους και τις γνωριμίες που χρειάζονται. Μα πάνω από όλα έχουμε την όρεξη να φέρουμε τη Αιγνούσα μας στο επίπεδο που της αξίζει. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι η στήριξη σας για μία «Εγνούσα Ενωμένη».
         Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε το έργο των προηγουμένων Δημάρχων αλλά απ’την άλλη αυτό θέτει ψηλά το πήχη για εμάς. Δε είμαστε οι μάγοι με τα δώρα, μπορούμε όμως να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά, δημιουργικά και θα φέρουμε αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι αν προχωρήσουμε μαζί μία «Εγνούσα Ενωμένη» τα πάντα είναι δυνατά και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Στέφανος Βογιατζής


Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *