Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Bρείτε μας και εδώ:

oinousses facebook oinousses twitter Oinousses on google

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Η πορεία του

Στη μακρόχρονη πορεία του στο Δήμο τα έργα του είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της αγάπης και του ενδιαφέροντός του για τον τόπο του. Το έργο που έχει επιτελέσει στο Δήμο αθόρυβα, υπομονετικά με πάθος και αγωνιστικότητα, με επιμονή όπου χρειαζόταν, με δυναμισμό, στοιχεία και επιχειρήματα αλλά και κοσμιότητα, κοινωνικότητα, συνεργατικότητα, εξυπνάδα αλλά και ναυτική πρακτικότητα και ντομπροσύνη είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του που τα διέθεσε με δύναμη και αοκνία για την Αιγνούσα. Χάρη σ’ αυτά του τα προσόντα διεκπεραίωσε όλα αυτά τα χρόνια όλες τις υποχρεώσεις του Δήμου με επιτυχία. Σε όλα τα τμήματα του Δήμου ήταν επικεφαλής αναλαμβάνοντας το φορτίο της διεκπεραίωσης των θεμάτων κάθε τμήματος και φέρνοντάς το σε πέρας πάντα με επιτυχία.

Προτεραιότητα του ήταν πάντα και είναι η καλή λειτουργία των εκπαιδευτηρίων Οινουσσών γιατί ξέρει ότι αυτά αποτελούν κύτταρο ζωντάνιας και υπόσχεση για το μέλλον και την προκοπή του νησιού και για την πολύτιμη συνέχιση της ναυτικής παράδοσης συνολικά του τόπου μας. Εξίσου προτεραιότητα του, η υγεία των συμπολιτών του ακριτικού του νησιού. Κινητοποιήθηκε για την επισκευή και στελέχωση του ιατρείου. Ήρθε σ’ επαφή με μεγάλους αθηναϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την προβολή του αιτήματος ικανοποιητικής πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.Ηγήθηκε της υλοποίησης όλων των αναγκαίων για το νησί υποδομών για περιφερειακούς και αγροτικούς δρόμους. Επαγρυπνεί και αγωνιά όλα αυτά τα χρόνια για το πρόβλημα της ύδρευσης του νησιού ενώ παράλληλα συμμετέχει στην επιτροπή για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων. 

Χάρη στο χαρακτήρα του και το ζήλο καθώς και τις δραστήριες ενέργειές του είχε συνεχώς επαφές με το Υπουργείο Αιγαίου για θέματα του Δήμου Οινουσσών. Συνεργάστηκε συνεχόμενα με τους κατά καιρούς Περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες Βορειανατολικού Αιγαίου. Η συνεργασία του με την αποκεντρωμένη διοίκηση και όλους τους τέως και νυν δημάρχους Χίου καθώς και με τους αντιπεριφερειάρχες της Χίου υπήρξε άψογη και του έχει γίνει δύο φορές πρόταση για υποψηφιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου.

Επίσης είχε επιτυχημένη συνεχόμενη συνεργασία με το Δήμο Ψαρρών. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ, της ΕΝΑ και της ΕΤΑΧ. Συνεργάστηκε επίσης άψογα με την τέως ΤΥΔΚ, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου, το Λιμεναρχείο, την Ταξιαρχία, την Αστυνομική Διεύθυνση, τη Δασική Υπηρεσία, την Κτηματική Υπηρεσία, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την προστασία του πρασίνου του νησιού καθώς και την έγκαιρη επίλυση προβλημάτων που σχετίζονταν με τις παραπάνω υπηρεσίες. 

Επιπροσθέτως είχε επαφές με το Τμήμα Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης για θέματα του νησιού, με το τμήμα Αλλοδαπών, τις διευθύνσεις εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, τη διοίκηση του νοσοκομείου Χίου, το τμήμα Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας, το τμήμα Προστασίας εφήβου, καθώς και με την Ιερά Μητρόπολη Χίου. Αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Χίου. Απολαμβάνει την τιμή και την αποδοχή των συμπατριωτών του αφού γνωρίζουν καλά ότι τους εξυπηρέτησε όσο καλύτερα μπορούσε. Στέκεται ακούραστα στο πλευρό τους με ανιδιοτελή αγάπη και αφοσίωση για τον τόπο που του έδωσε μια τίμια, αξιοπρεπή και επιτυχημένη ζωή. 

Τα έργα που επιτέλεσε αθόρυβα και με αξιοπρέπεια, φαίνονται και είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες και για τους μελλοντικούς στόχους και αγώνες του. Γνωρίζοντας από κοντά, «από πρώτο χέρι», την καθημερινότητα των δημοτών της Αιγνούσας, τα προβλήματά τους και το τι αντιμετωπίζουν, θα στηρίξει το πρόγραμμά του, που σύντομα θα σας ανακοινωθεί στον αγώνα για τη λύση αυτών των προβλημάτων. Θα μεταφέρει τη φωνή του σε κάθε Αιγνουσιώτη εκεί που χρειάζεται για το καλό και την προκοπή των συμπατριωτών του.
Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *